אדומים לפי זנים | |||
ה"חליטה" של קליפות הענבים לתירוש מביאה ליין את כל הטוב שבטבע - ואלינו לכוס סוג של נחמה מלטפת והזמנה למסע. זהו מסע שמתחיל תכופות בקברנה סוביניון, במרלו או בשיראז וממשיך לאחר מכן בין מסורות וסגנונות מקומיים שמייתרים לעיתים קרובות כל ניסיון להגדרות מילוליות. מסע של גילוי תמידי, של מקומות, אנשים ותרבויות.
אם יין הוא רק אובייקט, הרי שספר הוא רק אותיות מודפסות על נייר.
בחיפוש מתמיד אחר עידון, איזון וטעם, אנחנו מוצאות פעם אחר פעם אותנו-עצמנו בכוס. יין אדום אינו רק נוזל שמכיל מים, אלכוהול, חומצות אורגניות וחומרי צבע. ברוב המקרים, התיעוש של ייצור היין הביא אותו להיות כזה: מוצר בלבד. עבורנו, יין אדום שווה לשתייה הוא כזה בו מתאפשר לכל הטוב שבטבע להגיע אלינו, לכוס. רק אז הוא שלם ורהוט: בלי קיצורי דרך, בלי מניפולציות.
| |||