Sekthaus Raumland | |||
רקע
בכרם למשפחה עשרה הקטר של כרמים. טעם טוב הוא לא אובייקטיבי ואינו מדיד. הוא דורש שנים רבות של סבלנות וניסיונות אין ספור. לאחוזת ראומלנד גם נסיונות אינספור וגם סבלנות אין קץ ואלה המייצרים יינות מבעבעים אופטימליים ובאיכות נדירה.
ביקב זמני היישון של היינות השונים ובחירת הממסכים השונים מביאים לידי ביטוי ידע וטכניקה חפים מכל ״קישוט״ מיותר. חלק מהיינות מבוססי זני שמפן, חלק מבוססי ריזלינג ופינו בלאן. ב״ליקר ד׳קספדיסיון״ ראומלנד משתמש ביינות אאוסלזה ומעלה, על מנת לנצל את הסוכר הטבעי המצוי בהם. בכרם נעשה שימוש בטכניקות אורגניות, הבציר הוא ידני ונעשה בתנאים אופטימליים, באשכולות שלמים. הקפדה על ענבים בריאים היא קריטית ליינות מבעבעים. בחלק מהיינות נעשית תסיסה מלו-לקטית.
| |||