Toscana תת האזורים והיצרנים | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
שם נרדף לכרמים פסטורלים אין-סופיים המשתרעים על גבי עמקים וגבעות. תעשיית היין ב Toscana היא מבעלת המסורות העתיקות והאצילות ביותר בעולם היין. שטח הפנים של המחוז רצוף גבעות וכן אזורים של גובה רב בקרבת החוף אשר משבשים את חום הקיץ ומונעים ממנו להיות בלתי נסבל. רצף הגבעות ותנאי מזג האוויר מספקים תנאים אידיאליים לגידול ענבים בכלל וזן הסנג'ובזה בפרט. זהו הזן המפורסם של Toscana, המהווה הן מבחינת איכות והן מבחינת כמות את זן הדגל של האזור, מה שהוביל לפיתוחם של לא מעט קלונים מוצלחים וייחודיים של הסנג'ובזה.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|