Giuseppe Quintarelli | ||||||
The best wines are phenomenal
רקע קווינטארלי נחשב בעיני רבים ליצרן הטוב ביותר של אמרונה. כל יין הוא יצירת מופת, עדות לזמן, מסורת, מיומנות ותשוקה ואינם ניתנים לחיקוי. הנאמנות המוחלטת לערכי המסורת מניבה יינות אמרונה מורכבים, המתיישנים שש שנים ויותר בחביות אלון סלובוני גדולות. הוא היה אחד מהייננים האגדיים ביותר של Valpolicella, מת בגיל 84. הוא האמין בסבלנות, התמדה וחתירה לשלמות. הוא יצר Amarone רק בבצירים אידיאליים ורק הענבים הטובים ביותר הלכו לאמרונה בכדי לייצר יין אינטנסיבי ומורכב. מוניטין האיכות של יינותיו, עם התוויות המצוירות ביד שלהם, הגיעו לניו יורק בשנתי ה -1970. בתחילת שנתי ה -80 הרחיב את אחזקות הכרם וניסה לטעת ענבים חדשים, כולל נביולו, קברנה פרנק וקברנה סוביניון, שנוספו לValpolicella בכמויות קטנות. לראשונה יצר את יין ה Alzero בשנת 1982. בגלל ייצורו הקטן והמחירים הגבוהים של יינותיו, Quintarelli פיתח מוניטין כמעט מיתי, אולם הקרובים מעידים שהיה צנוע, ידידותי, הומוריסטי ורוחני.
בכרם
ביקב למרות המסורתיות של קווינטארלי, הוא לא מהסס לחדש ומייצר גם בלנד מבריק של קברנה, תחת התווית אלצרו ופרימופיורה שהוא בלנד של קברנה סוביניון, קברנה פרנק וקורבינה. זוהי שפה המתעלה על כל טרנד או אופנה חולפת.
| ||||||