Egon Muller | ||||
It's not possible to make a greater wine
רקע האחוזה נמצאת בסאאר, שם באופן מיוחד האקלים הצפוני ואופי הבציר אינם ניתנים לחיזוי.
למשפחה 8 הקטר כרמים באזור, מתוכם 3 בחלקת שרצהופברגר הידועה. הגפנים ותיקות וחלקן Ungrafted מהמאה ה-19. היבולים נמוכים, פחות מ-30 הקטוליטר להקטר. אין שימוש במדשנים ומרססים כימיים כלל, והבציר ידני. הכורמות מסורתית, והווצרות בוטריטיס שכיחה גם ביינות היבשים, מה שמוסיף עומק ומורכבות ליינות.
ביקב התסיסה מתקיימת באמצעות תאי שמר מקומיים בלבד. החביות הטובות ביותר מבוקבקות בנפרד, אחרות נמסכות. היינות מבוקבקים בדרך כלל לאחר כחצי שנה.
| ||||