חדשות

עצור
הארץ
כלכליסט

צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים
  • פאולו באה
  • פאולו באה1
  • באה

Paolo Bea

 

These are wonderfully pure, expressive wines loaded with character
Robert Parker

 

רקע

המשפחה החלה לבקבק את יינותיה ב-1980.

לאחוזה 11 הקטר של כרמים. פאולו באה,

למרות כמויות ייצור קטנות מאד, נחשב לאחד היצרנים האיכותיים באומבריה ובאיטליה בכלל.

 

בכרם

זהו יצרן המבטא באופן טהרני במיוחד את אדמותיו ואת הקשר של משפחתו אליהן.

הכרמים מטופלות באופן ביו דינאמי והיינות מיוצרים בסגנון טבעי לחלוטין ללא שום התערבות, ללא שליטה על טמפרטורת התסיסה, שמרים טבעיות בלבד וללא סולפיטים.

 

        

 

ביקב

במיטבם אלה יינות טהורים להפליא, טעונים בטונות של אופי.

אין לטעות - כאשר באה מייצר יינות בתנאי בציר אידאלי, אלה הופכים להיות יינות היסטוריים מהממים.

"כילד, למדתי את המלאכה מאבי. המסורת וההיסטוריה הן מקורות הידע וההשראה שלי. כיום, המשפחה שלי כאן איתי. כולנו עובדים ביחד.

שורשינו במונטפאלקו מהמאה ה-16, כפי שארכיון הכפר מראה.

באמצעות התשוקה, המלובה ביתר שאת על ידי בני, ג'יוזפה וג'אמפיירו, כמו גם בנוכחותה של מרינה, רעייתי ואם ילדיי. בני המשפחה למדו להעריך זה את זה במובנים עמוקים יותר.

מדי יום כולנו נהנים מפירות עמלנו לצד השולחן.

עם כל שנה שחולפת, אני מבין את האדמה שלנו טוב יותר, לומד לכבד ולדאוג לה, ובסופה של כל שנה מפיק ממנה יין שהוא לחלוטין ייחודי, תמיד מתפתח, משתפר ושומר בתמורה גם על בריאותנו.

באמונה הולכת וגדלה אנחנו מיישמים, מגלים ומעריכים שיטות ייצור יין טבעיות לגמרי, השוללות כל שימוש של כימיקלים בכרם או מייצבים מלאכותיים כלשהם ביקב.

כל עונה היא גילוי חדש, הזדמנות להעריך וליישם את מה שלמדנו בשנה שקדמה לה".
פאולו באה

 

לאתר של Paolo Bea 

 

            

 


 

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד