חדשות

עצור
הארץ
כלכליסט

צור קשר

מאשר קבלת דיוור
חנות היין
טעימות יין
המרכז ללימודי יין
מועדון החברים
  • מבעבעים

מבעבעים

שינויים בהעדפות הצרכן הפכו יינות מבעבעים ליותר מאשר יין לחגיגה, אפריטיף או אחרי הארוחה - כיום יותר ויותר אנחנו רואים את צמיחת הקטגוריה של יינות מבעבעים שהם קודם כל יין, שאפשר גם ללוות איתו ארוחה ואף לדבר על מקור ומסורת.
בעולם כולו, לצד הצרכן האוהב לשתות יין מבעבע בשביל הכיף (יהיה ה״כיף״, הבועות, האלכוהול או המותג),

התפתח צרכן שדורש יותר ויותר, מגלה מקומות ומסורות ייצור, ונפתח לאפשרות ללוות את הארוחה שלו עם יין מבעבע - ובתנאי שיהיה טוב באמת. יין כזה יגיע לרוב מיצרנים קטנים. 
ההתאמה של יינות מבעבעים לאוכל היא תמיד מעניינת, ובחלק מהמקרים מאפשרת פתרון טוב למנות מורכבות טעמים שכן לבועות אפקט שמנקה את החיך.

 

         

 

 

                                                    

           נפתחה חנות הדגל ברחוב פרישמן 73 תל אביב (מול כיכר מסריק)

 

                        

 

                                               אין להעתיק, או לעשות שימוש בחומרים באתר זה, בשום צורה שהיא, אלא ברשות מפורשת בכתב מג'יאקונדה

עבור לתוכן העמוד