טעימת Yves Cuilleron |
||||||
8/11/2009 | ||||||
ב- 1986 נטל על עצמו את ניהול האחוזה ומאז הפך את האחוזה לאחת החשובות באזור. בתוך עשור הפך איב קויירון לאחד הייננים המחוננים ביותר של צפון הרון. ויניפקציה זהירה וכורמות חכמה הובילה ליינות משובחים. קויירון החל את דרכו בשנת 1987 עם 3.5 הקטרים, כיום חולש על 46 הקטרים ומייצר מגוון רחב של יינות First Class מ Saint Joseph , Cote Rotie , Condrieu , Saint Peray ו- Cornas. קויירון סרב להעתיק שיטות עבודה של אחרים ומתאר את יינותיו כ Home made. מתחילת דרכו ועד היום אחראי איב אישית לכל שלב ושלב בכרם וביקב ומייצר יינות המבטאים את הטרואר של כל חלקה וחלקה בצורה נגישה ומיידית. יינותיו נושאים בברור את סימן ההיכר של הטרואר והבציר ובעלי אישיות משלהם,זו הסיבה בעטייה הוא מפריד בין גפנים צעירות ובוגרות ועושה Parcel based vinification.
היינות בטעימה:
להתראות בקרוב. עד אז - שתו טוב.
|
||||||
|
||||||