סופשבוע כתום
28-30 בנובמבר.
ליין-אפ שאין שני לו בעולם כולו - שלושה ימים של יינות כתומים ב "בר יין" של ג'מה ועומר והכל פתוח בכוסות.
כל היצרנים בפרוטפוליו הכתום של גי'אקונדה:
גראבנר, רדיקון, דריו פרינצ'יץ', וודופיבץ, רנטו קבר, זידריץ', פודברצ'יץ', פאולו באה, לה קסטלדה, פורדורי, לה סטופה, איל קרפינו, מוביה, קבאי, מריאן סימצ'יץ', דראגה.
אנשי "בר יין" ג'מה ועומר - שני שדים מוכשרים - מלאי תשוקה ליין, אוכל ואנשים רכשו את בר היין מבעליו הקודמים והפיכו בו רוח חדשה, של בר יין אמיתי.
קצת על יינות כתומים:
שתיית יינות כתומים היא הרפתקה אשר אינה דומה לשום חוויה אחרת בעולם היין.
יינות אלה מיוצרים בכמויות קטנטנות וכל כך שונים מהיינות הלבנים אותם אנחנו רגילים לשתות, כך שצפויה לכם חוויה מפתיעה ומיוחדת מאד, חוויה אינטלקטואלית מרתקת.
ליינות אלה המון מן המשותף, אולם הם כל כך שונים אלה מאלה. חלקם פרחוניים וחלקם הרבליים.
הם חולקים מאפיינים אוסטיריים, פיגמנט צבע – אנטוציאננים וטנינים מהקליפות הופכים להיות חלק בלתי נפרד מהיין. המרקם הופך להיות מחוספס וטאני והצבע נעשה כתום.
אלה יינות הגורמים לשבת על כוס ולרצות לדבר על היין עם מישהו ולכן לא יהפכו לעולם ליינות הנמכרים
בסופר מרקטים הגדולים.
היינות הכתומים דורשים סבלנות ופתיחות רצינית לשוני ואינם ניתנים להשוואה עם שום יין אחר.
לקריאה נוספת על יינות כתומים: לחצו כאן
להתראות בקרוב. עד אז - שתו טוב.